Metoden

På klinikken anvendes Long Time Liner og Nouveau Contour. Begge systemer er perfekt udviklede til permanent makeup, der, afhængig af hudens tilstand, holder i 1-5 år. Med en mikrotynd nål bliver allergitestet mineralsk farve tilført det ydre hudlag. Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt. Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger maskine samt farver, specielt udviklet af Long Time Liner og Nouveau Contour, kun til brug ved permanent makeup og vi lægger kun farven i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt. Alle vores farver er rene plantefarver. De er tilsat mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand, og er derfor særlig godt egnet til ømfindlig hud. Vi benytter selvfølgelig kun EU-godkendte farver.

Hvorfor vælge permanent makeup?

Permanent makeup er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber. Det er også ideelt for mænd, der ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.
Med permanent makeup kan du give dine øjenbryn ny kontur ved naturlig hårpåtegning eller en let skygge, markere vippelinjen med en tynd linje, markere dine læbers naturlige linje eller gøre munden større.

Har du været syg og mistet dine bryn- og vippehår, kan nye konturer skabes med permanent makeup. Korrektion af ar og optegning af brystvorter udføres også.