På klinikken anvendes Long Time Liner og Goldeneye. Begge systemer er perfekt udviklede til mikropigmentering og permanent makeup, der, afhængig af hudens tilstand, holder i 1-5 år. Med en mikrotynd nål bliver allergitestet mineralsk farve tilført det ydre hudlag. Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt. Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger maskine samt farver, specielt udviklet af Long Time Liner og Goldeneye, kun til brug ved mikropigmentering og permanent makeup og vi lægger kun farven i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt. Alle vores farver er EU-godkendte og velegnede til ømfindlig hud.

Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber. Mikropigmentering er perfekt for mænd, der diskret ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.
Dine øjenbryn får ny kontur ved naturlig hårpåtegning eller en let skygge, vippelinjen tættes med en tynd linje, læbernes naturlige linje markeres eller snydes optisk større.

Har du været syg og mistet dine bryn- og vippehår, kan nye konturer skabes med mikropigmentering. Korrektion af ar, optegning af brystvorter samt hovedbundspigmentering udføres også.