Nyhedsbrev November

Kære kunder.

Juletiden og alle julefrokosterne nærmer sig med hastige skridt, og dette kan godt betyde, at der bliver rift om tiderne. Husk derfor at booke dine behandlinger i god tid, hvis du skal nå ind til os på denne side af nytår. Vi har desuden for første gang i vores levetid valgt at holde lukket imellem jul og nytår, så skal du gøres nytårsklar kan dette altså ske t.o.m. lørdag d. 23. december. Meeeen husk at booke i god tid:)

Adventskalender

Nu er det snart 1. søndag i advent og du kan se frem til at modtage et dejligt adventstilbud på mail fra os hver søndag i advent. Du kan altid framelde dig vores nyhedsbrev ved at sende os en mail på           info@faceit-beauty.dk.

       Det nye sort        Tandblegning fremstillet af 100% naturlig og ren kokosnøddeskal, som derfor på ingen måde er skadeligt, da der ikke er tilsat kemikalier og andre tilsætningsstoffer. Det er et 100% organisk og vegansk tandblegningsprodukt.

Pris: 240,- 

inkl. GRATIS bambus tandbørste. Bestil i webshoppen her: http://faceit-beauty.dk/produkt/charcoal-teeth-whitening/

BLACK FRIDAY

Vi overgiver os og hopper med på bølgen med BLACK FRIDAY, så på fredag d. 24. november kan du hele dagen indtil kl 24 finde ekstra skarpe TILBUD på lækre hudplejeprodukter og makeup på vores webshop. Der er GRATIS fragt ved bestillinger over 500,-. Shop løs på www.faceit-beauty.dk.


November hilsner fra