Nyhedsbrev – Fødselsdagstilbud og ny behandling

Kære kunder.

Først og fremmest håber vi, at I alle er kommet godt igang med det nye år og nyder det friske flotte vintervejr – og kan holde varmen.

Vi kan idag fejre 9 års fødselsdag og har i den anledning lavet en rabatkode, der giver dig 15% RABAT samt FRI FRAGT på alle varer i webshoppen, der ikke er nedsatte. Rabatkoden er HURRA9ÅR og kan bruges t.o.m. 15. marts. Du kan shoppe løs her


I har måske lagt mærke til at det i perioder kan være svært at finde tider i bookingsystemet, og det skyldes, at Bettina efterhånden underviser mere og mere i mikropigmentering for Goldeneye Micropigmentation System. Vi har derfor desværre valgt pr. 1/4-18 ikke længere at tilbyde ansigtsbehandlinger på klinikken, da vi synes at I er bedre tjent med mere fleksibilitet og flere tider at vælge imellem. Vi kan varmt anbefale http://www.karinkosmetolog.dk og http://completeme.dk som er yderst professionelle og også ligger i nærheden af os.

Er du en af dem, der har klippekort eller gavekort til ansigtsbehandlinger, så fortvivl ikke – du skal nok få lov at bruge det hele op. Efter d. 1/4 skal du da blot booke dine sidste tider telefonisk eller personligt.

Vi vil til gengæld fra dags dato tilbyde en anden form for ansigtsbehandlinger – nemlig de populære og yderst effektive medicinske Dermaroller behandlinger. Behandlingen forudsætter, at du har brugt den originale Dermaroller hjemme i minimum 1 måned, og vil kunne reducere store porer, ar, linier og tendens til tilstopninger samt øge kollagenproduktionen og give en fastere og mere ungdommelig hud. En medicinsk Dermaroller behandling koster normalt 2900,- for hele ansigtet og halsen, men vi tilbyder det til intropris 1995,- i hele marts og april. Har du ikke allerede købt din Dermaroller til hjemmebrug, kan du gøre det her (pssst – husk vores fødselsdags-rabatkode…)

Tak fordi du læste med. Håber vi ses på klinikken snart.

Varme Vinterhilsner