Om permanent makeup

På klinikken anvendes perfekt udviklede systemer og pigmenter til mikropigmentering og permanent makeup, der, afhængig af hudens tilstand, har en holdbarhed på 1-5 år. Med en mikrotynd nål bliver EU-godkendte pigmenter tilført det ydre hudlag. Vores pigmenter bliver individuelt tilpasset, og udstyr, nåle og teknikker er avancerede og specialudviklede til denne type behandling.

Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt.
Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger udstyr og pigmenter kun til brug ved permanent makeup og vi lægger kun pigmentet i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt.

Mikropigmentering er den perfekte løsning for både kvinder og mænd, som ønsker sig et perfekt udseende 24 timer i døgnet. Det er ideelt for kvinden der har en travl hverdag uden tid til at opfriske makeuppen, for brillebærere samt sportsudøvere, der er trætte af at makeuppen løber. Mikropigmentering er perfekt for mænd, der diskret ønsker at korrigere sit udseende uden et alt for markeret og makeuppet resultat.
Dine øjenbryn får ny kontur ved naturlig hårpåtegning eller en let skygge, vippelinjen tættes med en tynd linje, læbernes naturlige linje markeres eller snydes optisk større.

Har du været syg og mistet dine bryn- og vippehår, kan nye konturer skabes med mikropigmentering. Korrektion af ar, optegning af brystvorter samt hovedbundspigmentering udføres også.

Vi tilbyder permanent makup, mikropigmentering til mænd, medicinsk pigmentering, scalp mikropigmentering samt kan vi hjælpe som konsulent på andre klinikker.

Book tid online