På klinikken anvendes Long Time Liner og Nouveau Contour. Begge systemer er perfekt udviklede til mikropigmentering og permanent makeup, der, afhængig af hudens tilstand, holder i 1-5 år. Med en mikrotynd nål bliver allergitestet mineralsk farve tilført det ydre hudlag.Vores mineralfarver bliver individuelt tilpasset, og udstyret som anvendes er avanceret og specialudviklet til denne type behandling.

Permanent makeup skal ikke erstatte al makeup, men tilføre hvad naturen ikke har gjort perfekt.
Vi lægger stor vægt på at fremhæve din naturlige udstråling, og at justere det som fra naturens side måtte være ufuldstændigt. Vores målsætning er at tilføre udseendet det lille ekstra, og give både kvinder og mænd mere sikkerhed og selvtillid.

Princippet er som ved en tatovering, men vi bruger maskine samt farver, specielt udviklet af Long Time Liner og Nouveau Contour, kun til brug ved permanent makeup og vi lægger kun farven i det yderste hudlag, mellem 0,2 og 0,5 mm dybt. Alle vores farver er rene plantefarver. De er tilsat mineralstoffer, opløst i alkohol og destilleret vand, og er derfor særlig godt egnet til ømfindlig hud. Vi benytter selvfølgelig kun EU-godkendte farver.

Click here to add your own text