Om behandlingen

Faceframe 3D Eyebrows er et utroligt simpelt koncept, opfundet af Britiske Sheron Oakley. Det er påsætningen af enkelte syntetiske hår sat direkte på huden, med en godkendt 100% hudvenlig Fixer, for at skabe et 3-dimensionelt øjenbryn. Faceframes Brow behandlinger kan ikke sammenlignes med nogle andre øjenbryns extensions, som findes på markedet idag. Det er en professionel, fleksibel og nem forskønnende behandling, hvor man kan få lavet et individuelt bryn, som kan tilpasses til alle kunders behov. Et Faceframe Brow kan laves naturligt og enkelt eller med mere intensitet og fylde – DU kan selv bestemme!

Alle produkter som benyttes i en Faceframe Brow behandling, har gennemgået og bestået en Kosmetisk Sikkerhedsrapport, som forsikrer at de overholder alle nuværende produkt reglementer på området. Faceframe Brows er også registreret hos det anerkendte franske CNCP. Faceframe 3D eyebrows har vundet den engelske BABTAC innovationspris 2014 i London, ikke kun for at have opfundet konceptet til brow extensions, men også for en ny innovativ prisvindende behandling!

Med Faceframe 3D Eyebrows kan man:

  • Kreere et meget diskret og naturligt bryn.
  • Give fylde & volumen.
  • Dække ‘huller’ eller ‘gaps’.
  • Opnå et midlertidigt look og en nemmere overgang, forud for en mere permanent procedure.
  • Til specielle lejligheder hvor man vil sikre sig, at brynene bliver hvor de skal og ikke kan ‘gnubbes’ eller ‘gnides’ af.
  • Opbygge et helt bryn, hvis man grundet et sygdomsforløb eller andet har mistet sine brynhår helt eller delvist.

En Faceframe Brow behandling er altså velegnet til næsten ALLE – også mænd. Faceframe Brows er vandfaste, modstår sved og bliver på selv når du sover. Holdbarheden varierer fra et par dage til 2-3 uger alt efter hudtype.

Priser

30 min. 349,-
(Til dig, der allerede har et bryn, der blot skal fyldes ud hist og her)

60 min. 599,-
(Til dig, der intet eller næsten intet bryn har)

50% rabat på farvning og retning af bryn i forbindelse med denne behandling