Micro-needling med den originale Dermaroller®.

Hvis du har hudproblemer, som f.eks. ar efter acne, brandskader, ældet hud, strækmærker, eller du oplever at din hud ældes mere end du synes om, efterhånden som du bliver ældre, kan Dermaroller hjælpe dig. Det er en af de mest innovative og effektive måder at forbedre hudens tilstand på.

Dermaroller-konceptet har været anvendt til mere end 1.000.000 behandlinger i løbet af de sidste 3 1/2 år og er idag repræsenteret i 55 lande. Behandlingen har vist sig at være en stor hjælp for mange.

Et Home Care Dermaroller® Kit består af følgende: En rulle – Roller cleaner – LipoPeptide Collagen Booster – Hårbånd og praktisk toilettaske.

Home Care Dermaroller© er en skånsom og smertefri behandling til synlig forbedring af hudens udseende og struktur, primært i ansigtet, på halsen og på brystet.

Selve værktøjet er en lille rulle med 192 0,20 mm lange ultrafine mikronåle, hvilket er lige præcis nok til at penetrere overhuden (epidermis), men for korte til at nå de overfladiske nerveenheder i læderhuden (dermis). Derfor er denne behandling fuldkommen smertefri. Behandlingen giver højest en kildrende fornemmelse.

Huden rulles blidt med de ultratynde nåle. Behandlingen fjerner dermed de døde hudceller og øger blodgennemstrømningen i huden, hvilket gør at hudens optagelse af næring i hudplejeprodukter øges op til 200 gange. Positive virkninger i huden vil opleves efter kun ganske få behandlinger. Der opnåes en mere glansfuld og transparent hud og grove porer, rynker og fine linier mindskes.